Hoe nu verder?

  1. We nemen contact met u op om een afspraak te maken,
  2. Onze adviseur komt langs om te bekijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en berekent hoe u maximaal kan opladen aan de zon.
  3. U ontvangt een vrijblijvende offerte.
  4. Na het accepteren van de offerte plannen we samen met u de montage.
  5. Montagedag; onze gecertificeerde monteurs en elektromonteur gaan voor u aan de slag.
  6. Laad u op aan de zon.

Werkt iets niet naar behoren? We komen altijd langs, ook wanneer u meer zonnepanelen wenst.


Zonnepanelenspecialist


Vrijblijvend advies


Duurzame totaaloplossing

Veelgestelde vragen

Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen?

Een investering in zonnepanelen moet rendabel en veilig zijn. Het kan dus zijn dat we het plaatsen van zonnepanelen op uw dak afraden wanneer we bij u langs zijn geweest. In de meeste gevallen is er wel wat mogelijk om zonnepanelen te plaatsen of energie op te wekken.

Is het de investering wel waard?

We snappen dat dit een belangrijke vraag is bij de overweging om zonnepanelen aan te schaffen. Na de aanvraag neemt onze adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak op locatie. Onze adviseur kijkt of uw dak geschikt is voor zonnepanelen en of de investering rendabel genoeg is. Na het bezoek krijgt u een offerte met een verwachte opbrengst, subsidie-mogelijkheden en kosten. Wel zo prettig.

Kan ik korting krijgen op mijn zonnepanelen?

Ja dat kan, u moet hier alleen wel wat voor doen. Zorg er voor dat je collectief met je buren zonnepanelen bij Beter Duurzaam inkoopt. Op die manier heeft het inkoopvoordeel en zijn onze gecertificeerde monteurs efficiƫnt bezig om de klus vakkundig te installeren en in bedrijf te stellen.

Is Beter Duurzaam wel een betrouwbare partner?

Beter Duurzaam werkt alleen met gecertificeerde materialen en monteurs die voldoen aan de hoogste normen om de kwaliteit van onze dienstverlening maximaal te waarborgen. Het fijne is dat de zonnepanelen altijd onder de garante vallen van de fabrikant van de zonnepanelen. Zo kan iedere partij de service afhandelen als dat door ons op een of andere manier niet mogelijk zou zijn.

Uw vraag nog niet beantwoord?

Bekijk alle veelgestelde vragen of bel ons op 055-2032146