Tesla Blue Planet: de zakelijke opslagbatterij voor slim en duurzaam energiebeheer

Bij Beter Duurzaam helpen we ondernemers zorgeloos en zonder gedoe verduurzamen, voor een lagere energierekening en een schoner milieu. Dat doen we naar volle tevredenheid en volgens strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen, met een eigen team van gedreven specialisten en een breed aanbod aan duurzame energie-oplossingen. Eén van die oplossingen zijn de modulaire opslagbatterijen van Tesla Blue Planet. Of je nu een batterij met 60 kWh, 100 kWh of meer dan 1.000 kWh zoekt: bij Tesla Blue Planet vind je het!

Slim energie beheren met een opslagbatterij

Het afbouwen van de salderingsregeling zorgt voor een verschuiving op de energiemarkt. Nu het terugleveren van opgewekte zonne-energie wordt ontmoedigd, ligt de weg vrij voor de opslagbatterij. Zo’n batterij slaat energie op die je op een later moment kunt gebruiken. Met zo’n batterij kun je energie inkopen als de prijs gunstig is, om deze vervolgens te gebruiken in periodes wanneer de energieprijs hoog is. Ook de zonne-energie die je met je zonnepanelen opwekt, kun je met zo’n opslagbatterij opslaan. Steeds meer ondernemers kiezen dan ook voor een opslagbatterij.

Voor iedere situatie een passende oplossing

Tesla Blue Planet produceert vanuit haar moderne fabriek in Slowakije hoogwaardige energieopslagbatterijen voor zakelijk gebruik. De opslagbatterijen van Tesla Blue Planet zijn modulair, waardoor het merk voor iedere situatie een passende oplossing heeft. Zo’n modulair systeem biedt bovendien grote voordelen als het gaat om flexibiliteit. Je kunt je opslagsysteem in de toekomst immers eenvoudig uitbreiden met extra modules. Tesla Blue Planet levert deze modules met een ruime keuze aan capaciteiten, variërend van 60 kWh tot meer dan 1.000 kWh.

De voordelen van een opslagbatterij van Tesla Blue Planet

De opslagbatterijen van Tesla Blue Planet onderscheiden zich op een aantal gebieden van andere aanbieders:

  • Kwaliteit: Tesla Blue Planet gebruikt voor haar opslagbatterijen uitsluitend onderdelen van toonaangevende en bewezen toeleveranciers. Mede daardoor zijn de batterijen weersbestendig en kan zelfs de installatie onder alle weersomstandigheden plaatsvinden.
  • Veiligheid: de opslagbatterijen van Tesla Blue Planet zijn voorzien van decentrale voorzieningen die zorgen voor extra veiligheid. Bovendien beschikken alle opslagbatterijen over een brandbeveiligingssysteem.
  • Rendement: Tesla Blue Planet besteedt veel aandacht aan het rendement van haar opslagbatterijen. Daarbij wordt zorgvuldig naar alle details gekeken, zoals het verbruik, de isolatie, de warmte en de koeling. Alles voor een optimaal rendement!
  • Veelzijdigheid: door de toepassing van slimme maatwerk functies en een geavanceerd besturingssysteem op basis van AI-algoritmen kun je het maximale uit je opslagbatterij halen.

Maak een afspraak voor meer informatie

Wil je graag meer weten over de opslagbatterijen van Tesla Blue Planet? Beter Duurzaam is officieel dealer van Tesla Blue Planet. Onze specialisten adviseren je graag over de oplossingen die het best bij jouw situatie en ambities passen. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak met onze adviseur!