Accu voor zonnepanelen

De voordelen van een accu voor zonnepanelen

Een accu voor zonnepanelen is bezig met een grote opmars. Dat is niet verrassend, want zo’n accu biedt veel voordelen.

Met een accu sla je namelijk de opgewekte zonne-energie op die je bedrijf op dat moment niet direct nodig heeft.

Maak nu alvast een afspraak met onze adviseur en ontdek of een accu voor zonnepanelen iets voor jou is.

Wat kun je met een accu voor zonnepanelen?

Dit type accu’s is er in verschillende uitvoeringen, die variëren in bijvoorbeeld vermogen, capaciteit en grootte. Naast speciale accu’s voor particulieren zijn er ook speciale accu’s voor bedrijven. Er is dus altijd een accu die het best bij jouw bedrijf past. De accu kun je koppelen aan zonnepanelen. Wek je meer zonne-energie op dan je verbruikt? Dan kun je dit overschot met een accu voor zonnepanelen opslaan. Vervolgens kun je met deze opgeslagen energie twee dingen doen:

•   Op een later moment gebruiken

•   Terugleveren aan het net

Wij denken graag met je mee over hoe je deze mogelijkheden optimaal kunt benutten. Zo kun je maximaal rendement uit je accu halen.

Verschillende merken accu's

Bij Beter Duurzaam kun je terecht voor een topkwaliteit accu voor zonnepanelen van verschillende merken. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste merken:

  • Tesla Blue Planet
  • Kiwatt
  • SolarEdge
  • Enphase
  • Huawei

Is een accu voor zonnepanelen rendabel?

Ben je benieuwd of zo’n accu rendabel is? Onze specialisten rekenen dit graag voor je uit. Afhankelijk van je situatie kan het ook interessant zijn om te kiezen voor een modulair systeem. Hiermee heb je flexibele mogelijkheden om je systeem op termijn met losse modules uit te breiden. Onder bepaalde omstandigheden kan zo’n modulaire accu een interessante investering zijn. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat!

Neem contact op voor maatwerk advies

Overweeg je een accu voor zonnepanelen en ben je benieuwd welke mogelijkheden het beste bij je passen? Neem voor vrijblijvend advies op maat gerust contact op met de specialisten van Beter Duurzaam. Wij denken graag met je mee en kunnen je naast advies ook ontzorgen in levering, installatie en onderhoud.