Beter Duurzaam Apeldoorn - specialist in duurzame oplossingen

Onze experts adviseren u graag vrijblijvend. 
Wanneer kunnen we u het beste bellen?


Zonnepanelenspecialist


Vrijblijvend advies


Duurzaam totaalpakket

Dit is het resultaat van een van ons zonnepanelen project bij Maatschap v/d Dries in Nagele en we zijn er trots op!

Maak kennis met Beter Duurzaam

Het team van Beter Duurzaam staat voor u klaar met gespecialiseerd advies en professionele, duurzame oplossingen voor uw uitdagingen.

dit zijn wij

Antwoord op uw vragen

Onze zonnepanelenadviseurs krijgen dagelijks vragen van opdrachtgevers over zonnepanelen en duurzame oplossingen.

bekijk onze antwoorden

Ervaringen met Beter Duurzaam

Buurt Berg en Dalweg (5)

Snelle en duidelijke offerte, werk exact volgens afspraak en offerte uitgevoerd. Keurig netjes en schoon opgeleverd. Nu mooie zonnepanelen op dak die dagelijks >10kWh geven!

Fam. Blaak (5)

30 mei zijn er 48 zonnepanelen bij ons geplaatst, Snelle en duidelijke offerte gekregen. Alles is naar wens verlopen,vakkundig geïnstalleerd door vriendelijke monteurs. Wij kunnen beter duurzaam van harte aanbevelen.

Chris Waltmann (5)

Vorige maand zijn bij ons de solar edge zonnepanelen ge-installeerd. De werkzaamheden werden keurig zoals afgesproken uitgevoerd Niets dan lof over het team dat de werkzaamheden uitvoerden. Ik kan Beter Duurzaam van harte aanbevelen.

Gerrit ter Hamsel (5)

24 april zijn er 12 zonnepanelen op ons dak geplaatst in Hellendoorn . De montage en aansluiting liep vlekkeloos . Ook de monteurs waren vriendelijk, en hebben na het geven van informatie de werkplekken keurig netjes opgeleverd. Ook werd ik naderhand gebeld met de vraag of alles naar wens is verlopen. Al met al een goede service verleend door Beter Duurzaam.

Gerard Luchtenberg (5)

Goed advies en snelle levering. De communicatie achteraf kan wel wat beter maar ik ga ervan uit dat dat te maken heeft met de drukte.

Arjan Wildeman (5)

Een fijn bedrijf met goede service! Ze weten wat ze doen en leveren net werk af! Ook bij storingen doen ze hun best om het zo snel mogelijk te verhelpen! Een aanrader!